Соколов розщедрився перед виборами мера Чернігова?

Читать на русском
Напередодні місцевих виборів у Чернігові чинний мер міста Олександр Соколов вирішив у рази збільшити матеріальну допомогу чернігівцям.
Олександр Соколов

Напередодні місцевих виборів у Чернігові чинний мер міста Олександр Соколов вирішив у рази збільшити матеріальну допомогу чернігівцям.

Про це пише інтернет-видання «Чернiгiвщин, передає «Слово і Діло».

За інформацією ЗМІ, жителі Чернігова вишикувались у чергу перед відділом звернень громадян та соціальних питань Чернігівської міськради заради отримання грошової допомоги. Для цього чернігівці мають написати заяву та подати відповідні документи на отримання матеріальної допомоги.

Напередодні виборів чернігівського мера визнали непричетним до розтрати майже 5 млн грнМіський голова Чернігова Олександр Соколов визнаний невинуватим у службовій недбалості при перерахуванні 4,7 млн грн бюджетних коштів на закупівлю житла за державною програмою.

Як стверджує повідомлення на сайті міської ради Чернігова, фінансування програми з отримання одноразової матеріальної допомоги у 2015 році буде збільшено до 20 млн гривень. Крім того, відповідно до становища, малозабезпечені чернігівці отримуватимуть до 1000 гривень на одну людину.

«Чимало чернігівців, зокрема йдеться про містян похилого віку, отримують мінімальні пенсії, відповідно, мають борги за житлово-комунальні послуги. А отже, не можуть оформити субсидію. Вирішено фінансово підтримати своїх громадян. Наш обов’язок – забезпечити їм соціальний захист», – наголосив чинний мер Чернігова Олександр Соколов.

Нагадаємо, що місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня. В Чернігові вдруге спробує обійняти посаду чинний мер міста Олександр Соколов від партії «Наш край». Також про свій намір балотуватися заявив перший заступник міського голови Чернігова Микола Миргородський, якого висунула «Батьківщина». Крім того, свій мандат на крісло мера готові змінити два народних депутати: Владислав Атрошенко від партії «Блок Петра Порошенка-Солідарність» і Олег Купрієнко від «Радикальної партії Ляшка».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: