У «ДНР» ширяться чутки про відновлення бойових дій у секторі «М» – Тимчук

Читать на русском
Серед бойовиків «ДНР» активно поширюється інформація про можливе відновлення бойових дій на маріупольському напрямку.

Серед бойовиків «ДНР» активно поширюється інформація про можливе відновлення бойових дій на маріупольському напрямку.

Про це у своєму Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», нардеп Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

Аналогічна інформація поширюється і в соціальних мережах, зокрема в групах сепаратистського напрямку. За словами Тимчука, відновлення бойових дій в секторі «М» планується з 1 грудня, а основною метою є захоплення Маріуполя.

При цьому нардеп зазначив, що це може бути так званою операцією з дезінформації.

«Мінськ» бойовикам не указ: «ДНР» стягує додаткові сили до МаріуполяПоки «нормандська четвірка» обговорює вивід сил АТО з Широкиного, на Маріупольському напрямку концентрується все більша кількість бойовиків і важкої техніки.

Як відомо, за останній час терористи на Донбасі суттєво збільшили обстріли сил антитерористичної операції, у тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї, яка мала бути відведена від лінії зіткнення.

Раніше секретар РНБО Олександр Турчинов заявляв, що якщо бойовики самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» не припинять збройні провокації українських військових, Україна зупинить відведення озброєння на Донбасі, й більше того – поверне відведене озброєння на попередні рубежі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: