Попри Мінські домовленості, бойовики продовжують використовувати 82-мм міномети – прес-центр АТО

Читать на русском
Протягом останньої доби проросійські бандформування обстріляли позиції Збройних сил України з міномету калібром 82 міліметри.

Протягом останньої доби проросійські бандформування обстріляли позиції Збройних сил України з міномету калібром 82 міліметри.

Про це повідомляє прес-центр АТО, передає «Слово і Діло».

«Терористи продовжили обстріли наших позицій на артемівському та донецькому напрямках. З 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вони обстрілювали Майорськ та Зайцеве», – йдеться у повідомленні.

Через обстріли бойовиків Тука хоче закрити перехід у Станиці ЛуганськійГолова Луганської ВЦА Георгій Тука заявив, що якщо бойовики продовжать обстріли, то він закриє пункт перетину в Станиці Луганський.

Також, за словами представників штабу АТО, о 22 годині бойовики намагалися атакувати українських військових в районі Новозванівки. При наближенні супротивника ЗСУ відкрили вогонь на ураження.

«Противник відступив та спробував обійти з лівого флангу. При повторній спробі атаки відкрито вогонь на ураження. Забравши загиблих та поранених, загарбники відступили», – заявляють у штабі АТО.

Крім того, підконтрольна українським силам Авдіївка потрапила під шквал вогню сепаратистів. Також зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики вели вогонь по Пісках та Мар’їнці.

Нагадаємо, вчора прес-офіцер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов заявив, що зростання кількості обстрілів українських позицій у зоні проведення антитерористичної операції є ознакою несанкціонованого ОБСЄ переміщення військової техніки бойовиками.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: