В Житомирі використовують адмінресурс на користь Сухомлина – експерт

Читать на русском
Володимир Піньковськийполітолог

На користь одного з кандидатів на посаду міського голови дійсно використовується адмінресурс.

Про це в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» журналістам «Слова і Діла» розповів політолог, координатор громадського руху «ЧЕСНО» на Житомирщині Володимир Піньковський.

«Минулих вихідних до Житомира дійсно приїжджав Володимир Гройсман разом з Геннадієм Зубко для наради з питань децентралізації та інших. Зубко, як відомо, є не лише виходцем із Житомира, але й другом, соратником Сухомлина. До зали обласного телецентру були запрошені очільники області в особі голови обласної ради Віталія Француза, також був запрошений один із кандидатів у міськи голови Сухомлин. При цьому, іншого кандидата – Цимбалюк – ніхто не запрошував», – розповідає експерт.

За його словами, це слід вважати безперечним використанням адмінресурсу, навіть з тієї точки зору, що показували дитячи садочок, який нібито утеплює один із кандидатів у мери.

Виборча кампанія в Житомирі побудована на рекламуванні та самопіарі кандидатів – журналістУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» журналіст поділився міркуваннями з приводу місцевої виборчої кампанії у Житомирі.

«Несподівано з офіційним візитом приїхав і Саакашвілі. Його супроводжував Машковський і знову ж таки Сергій Сухомлин. Також є інформація, що він нібито перебуває у відпустці, тому що веде передвиборчу кампанію. Безперечно, вибухнула гостра дискусія у соцмережі, зі звинуваченнями в тому, що йде використання адмінресурсу на користь Сергія Сухомлина», – проаналізував ситуацію в місті політолог.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: