ЄС не погодиться на зміну угоди про зону вільної торгівлі з Україною

Читать на русском
Євросоюз не погодиться на зміни тексту угоди про зону вільної торгівлі з Україною та не розглядає відстрочку початку її роботи.

Євросоюз не погодиться на зміни тексту угоди про зону вільної торгівлі з Україною та не розглядає відстрочку початку її роботи.

Про це під час міжнародної торгово-промислової конференції заявив глава представництва ЄС в Україні Ян Томбінський, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«ЄС і Україна починають застосування зони вільної торгівлі з 1 січня 2016 року, щоб не було якихось сумнівів, що це може бути відкладено», – заявив Томбінський.

При цьому він також підкреслив, що ЄС не допускає можливості змін тексту угоди про ЗВТ.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк обіцяє, що угода про ЗВТ між Україною і ЄС за будь-яких обставин набуде чинності з 1 січняСказано 28 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Ми не погоджуємося на зміни змісту угоди про зону вільної торгівлі», – заявив Томбінський, зазначивши при цьому, що тристоронні переговори за участю Російської Федерації щодо угоди про ЗВТ між Україною та ЄС тривають для того, щоб пояснити РФ, до яких результатів може призвести дана угода.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що санкції та погрози Російської Федерації не вплинуть на набуття чинності угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: