Верховна Рада голосує за безвізові закони. Онлайн-трансляція

Читать на русском
Сьогодні в парламенті важливий і відповідальний день – депутати повинні ухвалити 7 законопроектів, необхідних для лібералізації ЄС візового режиму для України.

Сьогодні в парламенті важливий і відповідальний день – депутати повинні ухвалити 12 законопроектів, необхідних для лібералізації ЄС візового режиму для України.

Залежно від того, чи підтримають народні обранці запропоновані проекти законів, залежить отримання українцями можливості відвідувати країни Євросоюзу без віз вже з 2016 року, заявив учора Президент Петро Порошенко.

Раніше глава МЗС України Павло Клімкін повідомив, що одним з найважливіших законопроектів є закон про зовнішню трудову міграцію, який вже був ухвалений у першому читанні. Також депутатам потрібно ухвалити декілька законів з боротьби з корупцією, які стосуються системи удосконалення розшуку, арешту та конфіскації майна, а також управління таким майном.

Раніше «Слово і Діло» писало про три можливі сценарії розвитку подальших подій щодо виконання Україною Плану дій з візової лібералізації.

Верховна Рада України онлайн трансляція - 05.11.2015 ранокВерховна Рада

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: