Хомутиннік розповів, у якому випадку складе мандат

Читать на русском
Нардеп Віталій Хомутиннік заявив, що у разі надання головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі достатніх доказів  щодо його впливу на митницю він складе свій мандат.

Народний депутат України, співголова депутатської групи «Відродження» Віталій Хомутиннік заявив, що у разі надання головою Одеської обласної держадміністрації Міхеілом Саакашвілі достатніх доказів щодо його впливу на митницю він складе свій мандат.

Про це він розповів в інтерв'ю «Українській правді», передає «Слово і Діло».

«Так, був Хомутиннік, який був головою комітету з питань податкової та митної політики і мав якийсь вплив, в тому числі й на Фіскальну службу. Сьогодні нонсенс, щоб я впливав на щось, перебуваючи в опозиції. Тому я йому запропонував, що якщо він доведе мій вплив у митниці, я готовий скласти мандат», – заявив нардеп.

Боровик пояснив, з чим пов'язаний конфлікт Саакашвілі і КоломойськогоКонфлікт нинішнього глави Одеської області Міхеїла Саакашвілі з бізнесменом Ігорем Коломойським виник ще в Грузії, коли українському олігарху не дали того, що він хотів.

За його словами, Саакашвілі – нова людина в українській політиці, й узагалі не знає, хто він такий. Також нардеп закликав голову Одеської ОДА покинути свою посаду, якщо він не відповість за свої слова.

«Якщо – ні (не зможе довести вплив Хомутинніка – Ред.), то як політик, як публічна людина нехай піде з посади глави облдержадміністрації. Потрібно якось навчитися відповідати за свої слова, хоча в нашій країні цього ніколи не відбувалося», – зауважив нардеп.

Нагадаємо, що Віталій Хомутиннік під час свого минуло депутатства з 3 березня 2011 року був головою комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики. З З грудня 2012 року став головою комітету з питань податкової та митної політики. За його участю було розроблено більше 100 законопроектів і внесено кілька тисяч поправок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: