Призначити дату виборів у Маріуполі заважають «Самопоміч» та «Батьківщина» – Луценко

Читать на русском
Нардеп, лідер фракції «БПП» Юрій Луценко заявив, що коаліції не вдалося домовитися про дату виборів у Маріуполі та Красноармійську.

Народний депутат України, лідер фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що коаліції не вдалося домовитися про дату виборів у Маріуполі та Красноармійську.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

За його словами, представники фракцій «Народного фронту» та «БПП» внесли законопроект, який передбачає проведення виборів у Маріуполі та Красноармійську 15 листопада.

Жебрівський заявив про перенесення виборів в МаріуполіГлава Донецької військово-цивільної адміністрації заявив, що сьогодні виборів в Маріуполі вже не буде.

«Керівник ЦВК та його заступник підтвердили, що це єдиний легітимний спосіб забезпечити волевиявлення мешканців Маріуполя. Незважаючи на це, фракції «Самопомочі» та «Батьківщини» попросили дати їм час для проведення консультацій зі своїм керівництвом», – каже нардеп.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні пройшли місцеві вибори. Вибори не відбулись у Красноармійську та Маріуполі. Там не були видані бюлетені дільничним виборчим комісіям. Також визнали недійсним рішення Красноармійської міської територіальної виборчої комісії про вибір друкарні в Краматорську для друку бюлетенів.

Президент України Петро Порошенко закликав Верховну Раду внести зміни до законодавства, щоб дозволити провести вибори у Маріуполі та Красноармійську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: