Порошенко має намір пронести вибори в Маріуполі та Красноармійську

Читать на русском
Президент заявив, що очікує від Верховної Ради змін до законодавства, щоб дозволити пронести вибори, які так і не почалися 25 жовтня.

Президент заявив, що очікує від Верховної Ради змін до законодавства, щоб дозволити пронести вибори, які так і не почалися 25 жовтня.

Про це заявив Петро Порошенко на виборчій дільниці в Печерському районі Києва, куди прийшов голосувати з родиною, передає «Слово і Діло».

«Ситуація по Маріуполю категорично неприйнятна. Я з самого початку акцентував увагу на необхідності проведення виборів у Маріуполі. І той факт, коли там готувалися фальсифікації, ми цього допустити не можемо», - сказав Порошенко.

Він повідомив, що дав доручення правоохоронним органам розібратися в ситуації і зробити з цього приводу публічні повідомлення.

«Я звертаюся до Верховної Ради і ЦВК дати негайну політичну оцінку. Від Верховної Ради я чекаю, щоб на найближчому засіданні прийняли зміни до законодавства, які дозволять найближчим часом вибори в Маріуполі, все-таки, пронести», - заявив Президент.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що вибори у Маріуполі відбудуться 25 жовтняСказано 9 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Порошенко також прокоментував ситуацію в Красноармійську, де також не почалися вибори 25 жовтня.

«Як мені відомо, вибори не почалися ще в одному районному центрі. І ця ситуація вимагає такої ж рішучої реакції», - додав Президент.

Нагадаємо, сьогодні деякі виборчі дільниці в Донецькій області так і не відкрилися. Минулої ночі Донецький обласний адміністративний суд, який зараз перебуває в Слов'янську, визнав недійсним рішення Красноармійської міської територіальної виборчої комісії про вибір друкарні в Краматорську для друку бюлетенів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: