На зміну проекту «Новоросія» прийшов проект «Малоросія» – Семенченко

Читать на русском
Всі розмови про те, що Путін нібито «зливає Новоросію», насправді є дешевою виставою з метою створення видимості перемоги України на зустрічі «нормандської четвірки» в Парижі, вважає Семенченко.

Всі розмови про те, що Путін нібито «зливає Новоросію», насправді є дешевою виставою з метою створення видимості перемоги України на зустрічі «нормандської четвірки».

Про це у своєму Facebook заявив народний депутат від «Самопомочі» Семен Семенченко, передає «Слово і Діло».

«Всі розмови типу «бойовики «ДНР» кричать про злив Новоросії Путіним» – дешева вистава, яка розігрується поганими акторами. Намагаються різними способами створити ілюзію в українців, що Мінські угоди – велика перемога України», – вважає Семенченко.

«Якщо Путін скаже цим клоунам (бойовикам «ДНР» і «ЛНР») кричати «Слава Україні» – будуть кричати те, що скажуть», – наполягає нардеп.

У «БПП» планують провести амністію бойовиків за хорватським сценаріємФракція «Блоку Петра Порошенка» плануює використовувати хорватську модель амністії для сепаратистів Донбасу.

Водночас він стверджує, що на зміну кремлівському проекту «Новоросія» в Україну прийшов проект «Малоросія». «Вибори на окупованій території, народна міліція, амністія для бойовиків, тотальна корупція в Україні та спільний з вітчизняними злодіями «розпил грошей на відновлення Донбасу» – елементи цього плану», – каже Семенченко.

Він також анонсував на завтра акцію протесту під будівлею Конституційного суду. «Треба зупинити ще одну спробу скасувати люстрацію», – заявив депутат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: