Мосійчук звинуватив ГПУ у співпраці з Кремлем

Читать на русском
Спроба ГПУ відбілити ФСБ і радника Путіна пана Суркова від прямої причетності до розстрілу Небесної сотні вражає своїм цинізмом.

Спроба ГПУ відбілити ФСБ і радника Путіна Владислава Суркова від прямої причетності до розстрілу Небесної сотні вражає своїм цинізмом.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від «Радикальної партії Олега Ляшка» Ігор Мосійчук, передає «Слово і Діло».

«Схоже очільники ГПУ витрачають кошти, отримані від наших західних партнерів, не на реформування, а на співпрацю з Кремлем», - вважає депутат.

Нагадаємо, раніше генпрокурор України Віктор Шокін заявив, що зараз у слідства немає доказів «російського сліду» у справі про стрілянину на Євромайдані взимку 2014 року.

Він нагадав, що колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляв, що «якийсь російський чиновник взимку 2014 перебував у Києві, віддавав команди силовикам стріляти по мітингувальникам». За словами Шокіна, він попросив Наливайченко надати документи, підтверджуючі це, однак голова СБУ цього не зробив.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: