Мосійчук не буде боротися за посаду мера Києва

Читать на русском
Депутат Верховної Ради від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, який наразі перебуває під вартою, відмовився балотуватися на посаду мера Києва.

Депутат Верховної Ради від фракції «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, який наразі перебуває під вартою, відмовився балотуватися на посаду мера Києва.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Дякую лідеру Олегу Ляшку та всій команді «Радикальної партії» за довіру і віру в мене. Дякую за вашу величезну підтримку та допомогу. Проте я прийняв рішення зняти свою кандидатуру із перегонів на посаду мера Києва», – заявив Мосійчук.

Заарештований нардеп також повідомив, що направить усі свої сили «на боротьбу з встановленням нового режиму, боротьбу за правду та свободу слова в Україні».

Нагадаємо, 17 вересня Верховна Рада позбавила Мосійчука депутатської недоторканності та дала згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності, затримання та арешт. За інформацією ГПУ, Ігор Мосійчук підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу.

У коментарі «Слову і Ділу» голова корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика» Костянтин Матвієнко розповів, що незважаючи на кількість відмов у реєстрації під надуманими приводами, арешт Мосійчука не є обставиною, яка не дозволить зареєструвати його в кандидати на посаду мера Києва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: