ГПУ зняла з Мосійчука кілька звинувачень

Читать на русском
Генеральна прокуратура вилучила кілька епізодів щодо підозри в насильницьких діях зі звинувачень народного депутата Ігоря Мосійчука.

Слідчі Генеральної прокуратури вилучили кілька епізодів щодо підозри в насильницьких діях зі звинувачень народного депутата Ігоря Мосійчука.

Про це повідомив адвокат нардепа Леонід Сіваков, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Зменшено обсяг звинувачень проти Мосійчука», – повідомив адвокат. За його словами, це дає всі підстави для перегляду запобіжного заходу за нововиявленими обставинами в суді першої інстанції.

Апеляція відхилена: Мосійчук залишається під вартоюСуд міста Києва не задовольнив апеляцію народного депутата України Ігоря Мосійчука і прийняв рішення залишити його під вартою.

Документи, які підтверджують вилучення з кримінального провадження окремих епізодів, Мосійчук отримав сьогодні, 20 жовтня, додав Сіваков.

Як відомо, Мосійчуку інкримінують хабарництво, хуліганство, погрозу або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок, втручання в діяльність судових органів, погрозу або насильство щодо судді чи присяжного.

Печерський суд Києва обрав Ігорю Мосійчуку запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці (до 15 листопада). Пізніше Апеляційний суд залишив це рішення в силі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: