У Закарпатській області через помилку зіпсували всі бюлетені

Читать на русском
Голова Закарпатської ОВК Микола Сличко заявив, що всі надруковані ЦВК бюлетені для регіону є недійсними.

Голова Закарпатської обласної виборчої комісії Микола Сличко заявив, що всі надруковані ЦВК для регіону бюлетені є недійсними.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Мукачево.net.

Як стверджує Сличко, близько 900 тисяч бюлетенів є недійсними через помилку в назві партії «Об’єднання «Самопоміч», яку в бюлетенях назвали просто «Самопоміч».

Шкіряк назвав п’ять найпроблемніших областей на місцевих виборахНайбільш проблемними регіонами на місцевих виборах можуть стати Дніпропетровська, Харківська, Одеська, Закарпатська, а також Херсонська області.

«Текст бюлетенів затверджувався цілою комісією, зокрема, там були присутні представники «Об’єднання «Самопоміч», преса, уповноважені представники різних політичних сил. Три тижні тому всі дільничні комісії були ознайомлені з цим текстом», – підкреслив він.

За його словами, два члени обласної виборчої комісії від «Об'єднання «Самопоміч» тоді проголосували за це рішення та не висловили жодних зауважень.

«Ми приймаємо рішення про розділення коштів і передрук бюлетенів. Ми встигаємо це зробити до виборів, щоб голосування на Закарпатті відбулося», – наголосив голова Закарпатської ОВК.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: