ОБСЄ засвідчила відведення Україною зброї калібром до 100 мм на луганському напрямку

Читать на русском
Спеціальна моніторингова місія організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) завершила верифікацію відведеного озброєння калібром до 100 мм на луганському напрямку.

Спеціальна моніторингова місія організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) завершила верифікацію відведеного озброєння калібром до 100 мм на луганському напрямку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на речника АТО в Луганській області Руслана Ткачука.

«На луганському напрямку у рамках доповнень до Мінських угод спеціальна моніторингова місії (СММ) ОБСЄ завершила верифікацію відведеного озброєння калібру до 100 мм», – зазначив Ткачук.

За даними Ткачука, на луганському та артемівському напрямках (Попаснянський район Луганської області) станом на 7 ранку 20 жовтня доба минула абсолютно спокійно, жодного факту порушення режиму припинення вогню не зафіксовано.

СЦКК: бойовики на Донбасі стали обережнішими, але обстрілів не припинилиУ Спільному центрі з контролю й координації припинення вогню на Донбасі відзначають використання представниками НВФ стрілецької зброї, оснащеної глушниками, військової техніки, а також диверсійно-розвідувальних груп впритул до позицій українських військових.

Разом з тим, військовослужбовці продовжують відточувати майстерність на навчаннях із вогневої підготовки. «Військовослужбовці шостої хвилі мобілізації покращують навички стрільби з озброєння БМП та стрілецької зброї», – зазначив Ткачук.

Крім того, в регіоні тривають роботи з розмінування місцевості, додав речник АТО.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація про те, що зброю для представників самопроголошених республік «ДНР» та «ЛНР» із Росії почали постачати з перебоями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: