На Луганщині навіть таксисти почали агітувати за кандидатів – експерт

Читать на русском
Петро Порошенко

На Луганщині поки немає передумов для того, що в якомусь районі вибори можуть не відбутися.

Про це в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповів координатор виборчих програм громадянської мережі «ОПОРА» в Луганській області Олексій Кормілецький.

«Відразу слід зазначити, що більша частина політичних сил включилися до передвиборчої кампанії лише тиждень тому. Найактивніші політичні сили – це, звичайно, «Опоблок», «БПП», «Наш край». Також присутні «Батьківщина» та «Радикальна партія», – відзначив Кормілецький.

Щодо порушень виборчого законодавства, то, за його словами, була зафіксована агітація в громадському транспорті. Нещодавно була зафіксована агітація в таксі партії «Справедливість». Також присутнє поширення продуктових наборів, але це поодинокі випадки.

«Велика частина кандидатів робить ставку на зовнішню рекламу, на зустрічі з виборцями та розповсюдження інформаційних матеріалів. Був зафіксований чорний піар», – зазначив Олексій Кормілецький.

Щодо роботи комісій, то всі поки працюють у штатному режимі. Райони, де вибори можуть не відбутися, поки виділити немає можливості.

Слід зазначити, що багато виборців звертаються з тим, що не знаходять себе у списках. Поки що з'ясовується, чи це окремі випадки, чи тенденція.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: