«Солідарність» зняла з реєстрації кандидата, пов'язуваного з донецькими сепаратистами

Читать на русском
У «Блоці Петра Порошенка «Солідарнсть» прийняли рішення про зняття з реєстрації кандидата в депутати Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

У «Блоці Петра Порошенка «Солідарнсть» прийняли рішення про зняття з реєстрації кандидата в депутати Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від «БПП» Володимир Ар'єв, інформує «Слово і Діло».

«Історія з колишнім власником донецької «Обжори» Вячеславом Соболєвим закінчилась. Він написав заяву про зняття з виборів після розмови з керівництвом «БПП «Солідарність». У партії були обурені цим випадком. Інформація про інші факти збирається. Після виборів буде серйозна чистка місцевих осередків. Полетять голови», – запевнив Ар'єв.

Нагадаємо, власник супермаркетів «Обжора», які, попри окупацію сепаратистів, успішно працюють на окупованій території Донеччини, В'ячеслав Соболєв на місцевих виборах 25 жовтня у Київській області збирався представляти пропрезидентську партію.

У ЗМІ зазначають, що наразі свою роботу у Донецьку вказана торгівельна мережа продовжує від імені підприємства ТОВ «Донукрторг», зареєстрованого в Маріуполі.

Нагадаємо, раніше нардеп Сергій Березенко заявив, що «Блок Петра Порошенка» займеться чисткою своїх лав від одіозних колишніх «регіоналів», проте, маючи 28 тисяч кандидатів, зробити це буде складно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: