Матковський звинуватив Мамая в підробці запрошень від «БПП»

Читать на русском
Кандидат у мери Полтави Андрій Матковський звинуватив чинного міського голову Олександра Мамая в розповсюдженні фальшивих запрошень від партії «БПП».

Кандидат у мери Полтави Андрій Матковський звинуватив чинного міського голову Олександра Мамая у поширенні фальшивих запрошень від партії «БПП «Солідарність».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на poltava.info.

«Мамай перейшов межу дозволеного... Те, що це він, – немає сумніву! Щодня люди приносять фальшиві запрошення на аптечки, липові рахунки... І в них помилки в імені-по батькові, як на запрошеннях на цукор», – написав Матковський в Facebook.

Боротьба за крісло мера Полтави. Аналіз потенційних кандидатівУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» журналісти «Слова і Діла» з'ясували, яким політичним, бізнесовим, а також інформаційним ресурсом прямо чи опосередковано володіють потенційні кандидати в мери Полтави.

Також кандидат у мери повідомив, що на даний момент Мамай поширює нові фальшиві листівки від його імені. «Сьогодні – нова «чорнуха». Наклейки на під'їздах з моїми нібито вибаченнями за смерть від ліків неіснуючої пенсіонерки», – заявив політик.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що команда пропрезидентської партії в Полтаві розповсюджує запрошення на отримання «аптечки здоров'я». Як стверджується в листівці, роздача даних аптечок відбувається в рамках програми «Здорове місто».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: