Цимбалюк і Сухомлин у Житомирі не можуть поділити здобутки одне одного перед виборами – експерт

Читать на русском
Любов Цимбалюк

Найбільший рейтинг у Житомирі має кандидат від «БПП» Сергій Сухомлин.

Про це в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповів представник Офісу реформ у Житомирській області Роман Слідзевський, аналізуючи місцеву виборчу кампанію в Житомирі.

«За останніми рейтинговими показниками найбільший рейтинг поки що у кандидата від «БПП «Солідарність» Сергія Сухомлина, який має 25%. Другу сходинку посідає представник «Самопомочі» Наталія Чиж із 14,7%. Цимбалюк від «Батьківщини» – близько 12%», – аналізує спеціаліст.

За час роботи Цимбалюк у Житомирі не відбулося стратегічних кадрових змін – експертВ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» голова Житомирської обласної організації «Центр суспільних комунікацій» поділилася міркуваннями з приводу роботи в. о. міського голови Житомира Любові Цимбалюк.

«Не можна сказати, що у Цимбалюк мало реклами по місту. Скоріше на такий рейтинг вплинуло те, що дійсно мало хто задоволений тим, як вона виконувала свої обов'язки у місті. Можливо, також зіграло те, що вона йде від «Батьківщини», – додав він.

Щодо конкуренції, то, за його словами, дуже важко розібратись, хто насправді зараз дійсно зробив ремонт доріг чи будь-що інше для міста, оскільки кожен перетягує ковдру на себе. Цимбалюк каже, що це її заслуга, а Сухомлин – навпаки.

«Фактично перед виборами почався ямковий ремонт доріг, тротуарів. Деякі вулиці та подвір'я відремонтували, але дуже складно розібратись, чия конкретно це заслуга. Основна боротьба точиться між Цимбалюк та Сухомлином», – підсумував Слідзевський.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: