За час роботи Цимбалюк у Житомирі не відбулося стратегічних кадрових змін – експерт

Читать на русском
Любов Цимбалюк

Чинна виконувач обов'язків міського голови Житомира Любов Цимбалюк добре проявила себе як секретар міської ради, адже змогла консолідувати депутатський корпус та налагодити роботу «народного виконкому», до якого увійшли представники з різних політичних сил.

Про це в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» активістам «Слова і Діла» розповіла голова Житомирської обласної організації «Центр суспільних комунікацій» Ірина Ярмоленко.

«Вміння консолідувати – це сильна риса Цимбалюк. Вона – бізнес-леді, меценат, яка не приховує своїх капіталів і статків. На відміну від своїх колег з депутатського корпусу, Цимбалюк не фігурувала у скандалах і донедавна була малопублічною. Водночас, консолідуючи, їй доводилося часто йти на компроміси, а в політиці це не завжди добре. Для прикладу, не можна сказати, що за час її роботи відбулися стратегічні кадрові зміни. На деяких посадах є колишні «регіонали», і не виключено, що в ході виборчої кампанії це буде використано проти неї ж», – впевнена Ярмоленко.

Наразі, за інформацією експерта, Цимбалюк, як і її майбутній опонент на виборах Сергій Сухомлин, лише нарощує м'язи, готуючи штаби та підбираючи команду. Проте вже зараз, порівнюючи ці дві особистості, можна сказати, що разючою відмінністю Цимбалюк від Сухомлина є відсутність у першої великого партійного шлейфу.

Любов ЦимбалюкСекретар Житомирської міської ради

Саме це, на її думку, наразі й залишає шанс в. о. мера Житомира спробувати власні сили в якості самовисуванки.

Хоча по факту як Цимбалюк, так і Сухомлин, для якого, за словами Ярмоленко, готувався майданчик для мера, коли у Житомирі зусиллями Зубка та Жванії не оголосили нових виборів після скидання Дебоя, все ж, напевно, підуть висуванцями від політичних партій.

Система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала 11 обіцянок секретаря Житомирської міської ради та в. о міського голови Житомира Любові Цимбалюк. Однак дотримати слова їй вдалося лише у двох випадках, а більшість обіцянок (9) залишаються в процесі виконання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: