Колишні «регіонали» домоглися реєстрації своєї партії у Дніпропетровську

Читать на русском

Представник партії «Відродження» повідомив, що суд постановив зареєструвати партію екс-«регіоналів» у Дніпропетровську.

Дніпропетровський окружний адміністративний суд зобов’язав зареєструвати політичну силу «Відродження» та визнав заборону міської виборчої комісії протиправною.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Наші виборчі права будуть відновлені від сьогоднішнього дня у повному обсязі, і ми, сподіваємось, візьмемо участь у виборах», – сказав представник партії Кругляк.

Як повідомлялось раніше, міська партійна організація «Відродження» висунула кандидатом на посаду мера Дніпропетровська свого голову Анатолія Крупського.

Впродовж 12 років він був першим заступником екс-мера Дніпропетровська і до того ж колишнього «регіонала» Івана Куліченка (написав заяву про вихід з «Партії Регіонів» 22 лютого 2014 року). З 2003 року був членом «Партії Регіонів».

Боротьба за крісло мера Дніпропетровська: аналіз потенційних кандидатів«Слово і Діло» з'ясувало, яким політичним, діловим, а також інформаційним ресурсом володіють потенційні кандидати в мери Дніпропетровська.

Таким чином, Анатолій Крупський приєднався до вже відомих кандидатів, таких як: Борис Філатов («УКРОП»), Олександр Вілкул («Опозиційний блок») і Максим Курячий («Солідарність-Блок Петра Порошенка»).

В коментарі «Слову і Ділу» політичний експерт Антон Круть заявив, що основна конкуренція в Дніпропетровську буде між партіями «УКРОП», «Відродження» та «Опозиційним блоком». На його погляд, після виборів Дніпропетровськ залишиться за представниками групи «Приват».

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: