У Луцьку за крісло мера поборються 12 кандидатів

Читать на русском
Територіальна виборча комісія офіційно зареєструвала дванадцять кандидатів у міські голови Луцька.

Територіальна виборча комісія офіційно зареєструвала 12 кандидатів у мери Луцька.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Вголос».

З 12 кандидатів 9 балотуються від політичних партій, а інші троє – самовисуванці. Так, партія «Блок Петра Порошенка-Солідарність» висунула на посаду мера Луцька чинного міського голову міста Миколу Романюка. «Свободівці» у мерських перегонах вирішили поставити на колишнього першого заступника голови Волинської ОДА Сергія Кудрявцева.

Як мер Луцька Микола Романюк виконував свої програмні обіцянки«Слово і Діло» в рамках спецпроекта «ОБРАНІ» вирішило показати, які з програмних обіцянок міського голови Луцька Миколи Романюка були втілені в життя, а які – так і залишились на папері.

Партія «УКРОП» висунула кандидатом у мери главу правління фонду свого однопартійця Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександра Товстенюка. У свою чергу, часу не втрачає і «Партія зелених», яка вирішила відправити на вибори мера Луцька керівника Волинської партійної організації Василя Байцима.

Також у виборах міського голови візьмуть участь: Павло Данильчук («Народний Контроль»), Володимир Кучер («Радикальна партія Ляшка»), Степан Москвич («Аграрна партія»), Олена Голєва («Європейська партія») та Олександр Кононович («Нова держава»).

Крім того, у виборах мера волинського обласного центру візьмуть участь троє самовисуванців: підприємець Олександр Кралюк, екс-депутат міськради Микола Іванюк та Оксана Мерещук.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: