Ложкін підтвердив наявність кримінальної справи в Австрії – Лещенко

Читать на русском
Глава Адміністрації Президента Борис Ложкін підтвердив інформацію про кримінальне провадження проти нього в Австрії.
Сергій Лещенко

Глава Адміністрації Президента Борис Ложкін підтвердив інформацію про кримінальне провадження проти нього в Австрії.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат від фракції «БПП» Сергій Лещенко, передає «Слово і Діло».

Зокрема, нардеп розкритикував публікацію політтехнолога Тараса Березовця, який заявив, що інформація про кримінальне провадження, в якому фігурує Ложкін – «провокація проти реформатора».

«Запит з Австрії щодо Ложкіна в рамках кримінальної справи – це не «чутки», як пише Березовець, а правда, яку мені особисто підтверджував сам Ложкін», – заявив Лещенко.

Глава Адміністрації Президента фігурує у справі про відмивання грошей – нардепАвстрія направила в ГПУ запит про правову допомогу в розслідуванні, яке проводиться Віднем щодо транзакцій, здійснених главою Адміністрації Президента Борисом Ложкіним.

Він також повідомив про зустріч із Березовцем біля Адміністрації Президента минулого четверга, 25 вересня. «Він (Березовець – Ред.) виходив з Адміністрації Президента, я – заходив. Я був в АП, тому що Ложкін покликав мене на зустріч, де визнав, що кримінальна справа в Австрії є, але просив не публікувати новину про це. А що Тарас робив у цей час в Адміністрації Президента?», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше Лещенко розповів, що Австрія направила до Генеральної прокурати України запит про правову допомогу в розслідуванні, яке проводиться Віднем щодо транзакцій, здійснених главою Адміністрації Президента Борисом Ложкіним. Як стверджує нардеп, прізвище Ложкіна фігурує у кримінальному провадженні за статтею «відмивання грошей».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: