ГПУ хоче заарештувати екс-керівника Аграрного фонду

Читать на русском
Колишнього керівника Аграрного фонду України та трьох директорів комерційних структур підозрюють у заволодінні 521,3 млн гривень державних коштів.

Колишнього керівника Аграрного фонду України та трьох директорів комерційних структур підозрюють у заволодінні за попередньою змовою з службовими особами Міністерства аграрної політики 521,3 млн гривень державних коштів.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури, пише «Слово і Діло».

В ГПУ уточнили, що понад півмільярда гривень, вкрадених чиновниками, належали Аграрному фонду України й були призначені для закупівлі цукру.

Екс-міністр доходів Клименко поцупив 6 мільярдів гривень - ГенпрокуратураГенеральна прокуратура України розпочала слідство проти Олександра Клименка за зловживання владою та ухиляння від сплати податків

Зазначеним особам вже повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

На даний момент Генеральною прокуратурою України вживаються заходи, спрямовані на обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді взяття під варту. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: