«УКРОП» не висуватиме кандидата в мери Полтави

Читать на русском
Очільник полтавського обласного осередку партії «УКРОП» Сергій Соловей заявив, що їх партії не буде висувати кандидата на посаду міського голови Полтави.
нардеп Віталій Купрій і Сергій Соловей

Очільник полтавського обласного осередку партії «УКРОП» Сергій Соловей заявив, що їх партія не буде висувати кандидата на посаду міського голови Полтави.

Про це повідомляє інформаційне агентство «Полтава», передає «Слово і Діло».

«Наша політична сила підтримає кандидата, який ще не зареєструвався на виборах. Ми оголосимо про свою підтримку після 2 жовтня», – сказав Сергій Соловей.

5 основних гравців на виборчому полі ПолтавиВ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» головний редактор полтавської газети «Коло» назвав головних фаворитів місцевих виборчих перегонів 2015 року.

Як відомо, про намір балотуватися на пост міського голови Полтави вже заявили декілька кандидатів. Серед них і чинний мер міста Олександр Мамай, кандидатура якого була одноголосно підтримана членами партії «Совість України».

Поборотися за крісло мера вирішив й екс-міський голова Полтави Андрій Матковський. Його підтримали партії «Народний фронт» та «Блок Петра Порошенка-Солідарність». Також, взяти участь у мерських перегонах має намір позафракційний народний депутат та член ВО «Свобода» Юрій Бублик.

Нагадаємо, самостійно стежити за перебігом подій та дізнаватись про попередні результати місцевої виборчої кампанії можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: