Тимчук: політтехнологи РФ радяться з Єфремовим щодо кандидатур мерів у «ЛНР»

Читать на русском
Група російських політтехнологів погодили з екс-нардепом від «ПР» Олександром Єфремовим єдину кандидатуру на посаду мера окупованого Стаханова.

Група російських політтехнологів, які прибули на територію «ЛНР», погодили з екс-народним депутатом України від «Партії регіонів» Олександром Єфремовим єдину кандидатуру на посаду міського голови окупованого Стаханова.

Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат і координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

За його словами, таку інформацію політтехнологи з Росії повідомили на засіданні «виконавчого комітету Стахановського району Луганської області» (брали участь мери району).

Узгодженим кандидатом став Сергій Жевлаков – соратник Єфремова, колишній мер Стаханова, який обіймав цю посаду двічі, член «Партії регіонів». У вересні 2014 року Жевлаков був призначений терористами «народним мером» Стаханова.

«По району бойовиками поширюється інформація, що у разі висунення на зазначену посаду конкурентоспроможних кандидатур «останні будуть ліквідовані», – додав Тимчук.

Нагадаємо, в червні минулого року правоохоронці затримали мера Стаханова і одного з лідерів сепаратистів Юрія Борисова, який під час допиту розповів, що так званий «референдум ЛНР» відбувся в місті за вказівкою голови фракції «Партії регіонів» Олександра Єфремова.

Напередодні Печерський районний суд Києва продовжив Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом. Нагадаємо, рішення про арешт Олександра Єфремова з альтернативою у вигляді виплати застави у 3,6 млн грн Печерський райсуд ухвалив 16 лютого. Заставу тоді за нього вніс власник кондитерської компанії «Конті» і агрохолдингу «АПК-Інвест», його соратник по партії Борис Колесніков.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: