У «БПП» кажуть, що доля Єфремова чекає кількох діючих депутатів

Читать на русском

Народний депутат фракції «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Добродомов заявив, що кілька діючих депутатів парламенту повинні розділити долю затриманого раніше Генеральною прокуратурою Олександра Єфремова.

Про це політик заявив в ефірі каналу «112 Україна», інформує «Слово і Діло» з посиланням на сайт «БПП».

За його словами, депутати неодноразово піднімали питання щодо злочинів проти активістів під час подій на Майдані, «нас годували обіцянками про те, що це все буде».

«Тепер це все має перетворитися на конкретний результат. Кілька діючих депутатів мають піти стопами Єфремова. Ми чекаємо від нового генерального прокурора подання на зняття з них депутатської недоторканності, повірте – голосів вистачить. Після цього ми побачимо, наскільки новий генеральний прокурор готовий виконати свої обіцянки», – зазначив Добродомов.

Він також нагадав, що перед тим, як підтримати кандидатуру Шокіна на посаду нового генпрокурора, парламент поставив перед ним одну умову – активізація діяльності правоохоронних органів, зокрема в питаннях сепаратизму. «Тому і був заарештований Єфремов. На жаль, попереднику просто не вистачало на це політичної волі», – повідомив Добродомов.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Віктор Шокін повідомив про затримання колишнього лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова. До речі, кримінальне провадження проти Єфремова за фактом зловживання владою було відкрито ще в липні минулого року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: