Вийшовши під заставу в 3,7 млн грн, Єфремов знову може сісти за ґрати

Читать на русском

Генеральна прокуратура України пред'явила колишньому керівнику фракції «Партії регіонів» Олександру Єфремову нове звинувачення.

На цей раз ГПУ підозрює одіозного регіонала в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Зокрема, про це журналістам біля будівлі ГПУ розповів сам Єфремов. За його словами, уже сьогодні вдень суд розглядатиме обрання нового запобіжного заходу для нього.

«Вчора о 20:20 мені вручили нову підозру, за якою мене сьогодні запрошують в суд знову, вже по іншій справі, яка пов'язана з розпалюванням міжнаціонального конфлікту», – повідомив він.

Повідомляється, що прокуратура знайшла такі ознаки у виступах Єфремова у Верховній Раді в квітні 2014 року, коли колишній керівник фракції «Партії регіонів» закликав вести діалог з сепаратистами і не починати військові дії.

Сам Єфремов вважає, що це абсурд і пред'явлення цих підозр було необхідно прокуратурі тільки для взяття його під арешт без можливості внесення застави.

Екс-регіонал також розповів, що заставу в 3,7 млн грн за нього вніс власник кондитерської компанії «Конті» і агрохолдингу «АПК-Інвест», його соратник по партії Борис Колесніков. Він подякував Колеснікову за цю послугу і підкреслив, що у нього особисто таких грошей не було і немає.

Як відомо, Єфремов був затриманий в суботу, 14 лютого співробітниками СБУ та Генеральної прокуратури, а вже через два дні Печерський суд заарештував одіозного соратника Януковича за підозрою в перевищенні повноважень і службовій підробці. Проте вчора, 17 лютого за нього було внесено заставу в розмірі 3,65 млн грн і Олександр Єфремов вийшов на волю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: