«НФ» та «БПП» не домовились про єдиного кандидата в мери Чернівців

Читать на русском
Партія «Блок Петра Порошенка-Солідарність» висунула кандидатом у мери Чернівців дружину прокурора Чернівецької області Миколи Якимчука Наталію.
Наталія Якимчук

Партія «Блок Петра Порошенка-Солідарність» висунула кандидатом у мери Чернівців дружину прокурора Чернівецької області Миколи Якимчука Наталію.

Про це повідомляє The Chernivtsi Times, передає «Слово і Діло».

Чернівецька міська організація партії «Блок Петра Порошенка-Солідарність» одноголосно висунула кандидатом у міські голови Чернівців Наталію Якимчук. Наталія є дружиною прокурора Чернівецької області Миколи Якимчука, якому ще за часів генпрокурорства Віталія Яреми була оголошена догана за повільне розслідування справ про розгін чернівецького Майдану.

Підкуп, провокації та самопіар: передвиборча кампанія у Чернівцях входить у активну фазуБільшість кандидатів у мери Чернівців зосередила власну увагу на вирішенні дрібних комунальних проблем, натомість мало хто пропонує шляхи вирішення глобальних проблем міста.

Крім того, Якимчук намагалася балотуватися у народні депутати України в окрузі №201 у Чернівцях від «БПП», але посіла друге місце, програвши представнику «Народного фронту» Миколі Федоруку.

Як відомо, мером Чернівців наразі є Олексій Каспрук, який на позачергових виборах до Верховної Ради України намагався балотуватися в народні депутати від партії «Народний фронт». Таким чином, можна дійти висновку, що дві політичні сили («БПП» та «НФ») так і не домовились про висування єдиного кандидата. Залишилось дочекатися офіційної заяви Каспрука про участь у виборах мера Чернівців, але чи буде він представляти «Народний фронт» – поки невідомо.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: