Поки Головко шукає гроші на житло учасникам АТО, під Кременчуком їх хочуть поселити... на сміттєзвалищі

Читать на русском
У селі Кам'яні Потоки, що в Кременчуцькому районі Полтавської області, місцева влада вирішила питання землі для учасників антитерористичної операції шляхом відведення ділянок... на схилі пагорба, де, до того ж, розташована сміттєзвалище.
Фото: «Громадське телебачення Кременчука»

У селі Кам'яні Потоки, що в Кременчуцькому районі Полтавської області, місцева влада вирішила питання землі для учасників антитерористичної операції шляхом відведення ділянок... на схилі пагорба, де, до того ж, розташоване сміттєзвалище.

Про це довідались журналісти «Громадського телебачення Кременчука», передає «Слово і Діло».

Зокрема, там депутати місцевої ради своїм рішення зарезервували для бійців непридатні до забудови й використання землі, оскільки ці 30 гектарів – буцімто єдина вільна площа, якою володіє сільська рада. Однак місцеві активісти заперечують цю інформацію, стверджуючи, що в селі є вільні ділянки, причому розташовані вони в центрі населеного пункту.

У свою чергу, «Слово і Діло» ще в березні 2015 року зафіксувало обіцянку голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка про виділення коштів на житло для учасників АТО.

Зокрема, фінансовий ресурс на це Головко пропонував залучити в рамках соціальних угод із «Укргазвидобуванням». Проте досі питання співпраці з ПАТ так і не було вирішено до кінця: підприємство так і не отримало дозволів на геологічне вивчення й промислову розробку нафти й газу, а отже – не дає очікуваних надходжень до бюджету області.

Додамо, що Валерій Головко посідає 17 сходинку рейтингу «Слова і Діла» за рівнем відповідальності серед усіх українських губернаторів. В активі політика – 9 виконаних обіцянок із 36.

Під Кременчуком учасників АТО хочуть поселити на звалищіКременчуцьке Громадське Телебачення

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: