«УКРОП» визначився з конкурентом Садового

Читать на русском
«УКРОП» висунув керівника виконавчого комітету громадської організації «Варта 1» Ігоря Зінкевича кандидатом у мери Львова.
Ігор Зінкевич

«УКРОП» висунув керівника виконавчого комітету громадської організації «Варта 1» Ігоря Зінкевича кандидатом у мери Львова.

Про це в Facebook повідомив львівський осередок партії «УКРОП», передає «Слово і Діло».

«Сьогодні Львівська обласна організація «Українського об’єднання патріотів» – «УКРОП» має за честь представити свого кандидата на посаду міського голови Львова. Ним буде Ігор Зінкевич – керівник виконавчого комітету громадської організації «Варта 1», – йдеться у повідомлені.

На виборах буде розіграна карта «Садовій виріс із масштабів Львова» – експертУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» політолог поділився міркуваннями щодо запровадження двотурової місцевої виборчої кампанії.

За словами представників «УКРОПа», Ігор Зінкевич має підтримку серед численних львівських громадських організацій, у тому числі: волонтерських формувань, студентських рухів і значної частини мешканців Львова.

Як відомо, крім лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового та кандидата від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського, у виборах міського голови Львова братиме участь народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Оксана Юринець.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: