Нардеп Оксана Юринець позмагається із Садовим за крісло мера

Читать на русском
Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Оксана Юринець заявила про свій намір балотуватися в мери Львова.

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Оксана Юринець заявила про свій намір балотуватися в мери Львова.

Про це повідомляє телеканал «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Я хочу довести, що можна міняти на маленькій території країну. Я готова. Сьогодні я заявила та підписала з рухом «Чесно» заяву про те, що я братиму участь у місцевих виборах – мерських перегонах у Львові. І я вірю, що багато депутатів, які сьогодні є, вони чітко розуміють, що можна прийти на місце і за короткий період часу показувати результати», – заявила вона.

Садовий націлився на президентство – нардепМер Львова Андрій Садовий використає Львів як майданчик для подальшого політичного поступу, переконаний народний депутат та конкурент Садового в боротьбі за крісло мера Дмитро Добродомов.

Водночас Львівська обласна організація партії «БПП» поки не висувала свого кандидата на пост міського голови Львова.

Нагадаємо, раніше партія «Самопоміч» на своєму з'їзді заявила про участь нинішнього мера Львова Андрія Садового у нових виборах міського голови. Крім Садового, у боротьбі за крісло мера Львова боротимуться представник ВО «Свобода» та екс-віце-спікер Верховної Ради Руслан Кошулинський і позафракційний народний депутат Дмитро Добродомов.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: