Березюк: окрім Львова, «Самопоміч» може виграти вибори мера ще у двох містах

Читать на русском
На місцевих виборах «Самопоміч» планує здобути перемогу не лише у Львові, а й у Житомирі та Києві.
Олег Березюк

На місцевих виборах «Самопоміч» планує здобути перемогу не лише у Львові, а й у Житомирі та Києві.

Про це в інтерв'ю LB.ua повідомив керівник парламентської фракції «Самопомочі» Олег Березюк, пише «Слово і Діло».

«Більш солідний результат» Березюк розраховує отримати на заході України. «Ми там більше присутні. І ця ідея, ідея правого центру більш прийнятна заходу», – пояснив політик, зазначивши, що в деяких східних містах «Самопоміч» також матиме успіх завдяки ефективним командам.

«Самопоміч» претендує на 40 мерських кріселГолова фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що на місцевих виборах представники його партії балотуватимуться в мери приблизно у 40 містах України.

«Хороша команда в Житомирі. Є якісна команда, яка росте швидко, але має важке кислотне середовище, у Харкові. Якісна команда – в Херсоні. Але рейтинги неважливі зараз», – каже Березюк.

Відповідаючи на запитання, в яких містах партія планує отримати свого мера, лідер фракції «Самопомочі» відповів: «Все залежатиме від тих громад. Думаю, це буде в Житомирі, в Києві».

На його думку, керівник фракції у Київраді Сергій Гусовський, якого «Самопоміч» висунула в мери столиці, за останній рік «виріс у публічного управлінця», і, незважаючи на високі рейтинги чинного міського голови Києва Віталія Кличка, має великі шанси поборотися за крісло мера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: