Майже всі свої дії «Правий сектор» узгоджує з СБУ та МВС – Ярош

Читать на русском
«Правий сектор» практично 90% своїх дій погоджує зі Службою безпеки України та Міністерством внутрішніх справ.

«Правий сектор» практично 90% своїх дій погоджує зі Службою безпеки України та Міністерством внутрішніх справ.

Про це в інтерв'ю «Українській правді» заявив лідер «Правого сектора», нардеп Дмитро Ярош, передає «Слово і Діло».

Як стверджує Ярош, на фронті дане узгодження допомагає всім сторонам виявляти сепаратистів та їхні угруповання. Також, члени «ПС» передають інформацію правоохоронцям по сепаратистам і в мирних містах.

Минулорічні конкуренти Ярош і Тягнибок можуть об'єднатися – експертПолітолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що Тягнибок запропонував Ярошу включити членів «ПС» до передвиборчих списків «Свободи».

«Навіть по тій же Одещині скільки ми надали інформації щодо затриманих уже тепер людей, які воювали проти нашої держави, підриви здійснювали», – зазначив нардеп.

Крім того, Ярош повідомив, що бійці ДУК «Правий сектор» інтегруються в центр спеціальних операцій «Альфа» на базі 8-го батальйону і разом борються з контрабандою.

«Щодо боротьби з контрабандою у нас так само є домовленості з тією ж СБУ. Ось зараз підрозділи, які оформлюються, вони (бійці «ПС» – Ред.) разом з «Альфою», разом з Фіскальною службою братимуть участь у цих заходах», – заявив він.

Також, за словами лідера «ПС», рік тому їм пропонували «кришувати» контрабанду сигарет та лікеро-горілчаних виробів, але Ярош відмовився і більше подібних пропозицій йому не надходило.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: