Ярош: у випадку подальшої бездіяльності влади Україну чекають великі потрясіння

Читать на русском
Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош анонсував в Україні нові «великі потрясіння» у тому випадку, якщо влада найближчим часом не вирішить низку системних питань.

Лідер «Правого сектору», народний депутат Дмитро Ярош анонсував в Україні нові «великі потрясіння» у тому випадку, якщо влада найближчим часом не вирішить низку системних питань.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Провідника, влада в першу чергу повинна не допустити реваншу колишніх «регіоналів», припинити масові репресії і переслідування патріотів і водночас, покарати «приспішників Януковича».

Ярош не допустить повернення в Україну старої владиСказано 24 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Ярош також незадоволений міліцейсько-прокурорським свавіллям, відсутністю реальних реформ, зубожінням населення, роздиранням держави олігархічними групами та кучмівсько-медведчуківськими договорняками з Путіним».

Що стосується затриманих напередодні в Одесі активістів «Правого сектора», то, як повідомив Ярош, гроші для застави вже знайшли. «Передаємо. Скоро Сергій Стерненко і Руслан Демчук вийдуть на свободу. Знаю, що тут добру волю проявили і Президент, і представники МВС», – зазначив лідер «ПС».

Нагадаємо, два дні тому в Одесі міліція затримала двох активістів «Правого сектору», а також одного представника «Автомайдану». Начальник одеської обласної міліції Георгій Лорткіпанідзе заявив, що активістів «ПС» підозрюють у скоєнні нападу на депутата і його викраденні.

Відразу після цього лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош зробив різку заяву, в якій черговий раз анонсував акції масової непокори в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: