У мери Херсона від «Батьківщини» йде «регіонал»

Читать на русском
Херсонська міська партійна організація «Батьківщини» визначилася з кандидатом у мери міста. Ним став Владислав Мангер.

Херсонська міська партійна організація «Батьківщини» визначилася з кандидатом у мери міста. Ним став Владислав Мангер.

Про це у Facebook написала прес-секретар херсонської «Батьківщини» Тетяна Марченко, передає «Слово і Діло».

«Рішенням міської партійної конференції ВО «Батьківщина» на посаду мера міста Херсона значною більшістю затверджений Владислав Мангер», – написала вона.

Мер Херсона може втратити підтримку «Батьківщини» на місцевих виборах – експертУ Херсоні поглиблюється конфлікт між головою обласної організації ВО «Батьківщина» Юрієм Одарченком та мером міста Володимиром Миколаєнком, наслідком розвитку якого може стати позбавлення мера підтримки партії та втрата найрейтинговішого кандидата самою партією.

Як відомо зі ЗМІ, раніше Владислав Мангер підтвердив, що він був помічником екс-нардепа від «Партії регіонів» і сепаратиста Олексія Журавка.

Крім того, в соціальних мережах було опубліковано фото партійного квитка кандидата в мери Херсона, де стверджується що він член «Партії регіонів». Виданий даний документ Херсонською міською організацією «Партії регіонів».

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: