На виборах у Херсоні зійдуться два мери: чинний і колишній – політолог

Читать на русском
У другому турі мерських виборів у Херсоні містян чекає дуель двох Володимирів – чинного мера Миколаєнка та колишнього градоначальника Сальдо.
Володимир Сальдо

У другому турі мерських виборів у Херсоні містян чекає дуель двох Володимирів – чинного мера Миколаєнка та колишнього градоначальника Сальдо.

Про це у своєму матеріалі для «ХЕРСОН Онлайн» пише політолог Георгій Джуров, передає «Слово і Діло».

Так, за даними соціологічного опитування, колишній мер Херсона Володимир Сальдо виходить до другого туру виборів разом із чинним очільником міста Володимиром Миколаєнком, де зрештою його переможе. «За даними цього дослідження, «Наш край» залишає далеко позаду «Опозиційний блок», а Володимир Сальдо перемагає в першому і в другому турах Володимира Миколаєнка», – пише політолог.

За словами експерта, команда Сальдо веде агресивну піар-кампанію в місті: газета, білборди, листівки, активна робота з органами самоорганізації через відповідний благодійний фонд, гучні агітаційні акції та навіть скандали – усе це говорить про те, що колишній мер готується до повернення до Херсонської міської адміністрації, вважає Джуров.

Масла у вогонь підлила й «Батьківщина», що днями таки ухвалила рішення про виключення чинного керівника міста Володимира Миколаєнка зі своїх лав. У зв'язку з цим найближчим часом очікується, що Миколаєнко «причалить» до іншого берега – увійде до пропрезидентської «Солідарності», на хвилі популярності якої й потрапить до другого туру, переконаний політолог.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: