Відкритий бюджет і південноафриканське вугілля для українських електростанцій. Що обіцяють міністри?

Читать на русском

Протягом тижня, що минув, члени Кабінету міністрів України встигли роздати 10 нових обіцянок та провалити 6 із тих, що були озвучені раніше.

Зокрема, як підрахувало «Слово і Діло» рекордсменом за новими обіцянками виявився голова уряду Арсеній Яценюк. На його рахунку – цілих 5 зобов'язань, зокрема, впровадження єдиного стандарту й ціни розмитнення товарів на всіх митницях України, скорочення Фіскальної служби та запровадження з 2016 року проекту «Відкритий бюджет».

Цікаво, що серед невиконаних обіцянок тижня також рівно половина належать прем'єр-міністру. Зокрема, активісти «Слова і Діла» зареєстрували невиконання таких зобов'язань, як поставка на ТЕЦ 200 тис. т мазуту, запровадження воєнного стану в разі неможливості зберегти перемир'я та швидка процедура оформлення вантажів в українських портах.

Серед інших важливих обіцянок, які чекають на виконання – заява Володимира Демчишина про те, що перші кораблі з вугіллям із ПАР прибудуть до України до кінця вересня та Павла Клімкіна – про те, що Угода про асоціацію з ЄС запрацює з 1 січня 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: