В «БПП» розповіли, навіщо Путін їде до Нью-Йорка

Читать на русском

Путін створив удавану проблему виборів «ДНР» і «ЛНР», які, відповідно до заяв лідерів бойовиків, повинні відбутися 18 жовтня, для того, щоб після цього пожертвувати ними.
Артур ГерасимовФото: прес-служба «БПП-Солідарності»

Президент Росії Володимир Путін створив удавану проблему виборів «ДНР» і «ЛНР», які, відповідно до заяв лідерів бойовиків, повинні відбутися 18 жовтня, для того, щоб після візиту до Нью-Йорка пожертвувати ними.

Таку думку в ефірі «5 каналу» висловив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Артур Герасимов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

Політик вважає, що події, які наразі відбуваються в «ДНР» і «ЛНР», мають показати цивілізованому світу, що Путін дійсно контролює ситуацію на цих територіях. Саме тому російський президент їде до Нью-Йорка торгуватися.

Імператорське мовчання: до яких нових кроків готується путінський режим?За останній час сталося кілька серйозних подій, які змусили притримати настрої «яструбів» з команди радників президента РФ Володимира Путіна.

Також, Герасимов зазначив, що Росія зіткнулася з проблемою контрабанди зброї на окупованій території Донбасу, що теж не може не вплинути на рішення Путіна.

«Дійсно, країна-агресор Російська Федерація наразі зіткнулася з тим, що пішов потік зброї до Російської Федерації. Вони серйозно підвищили контроль на пропускних пунктах тих осіб, які виїжджали до РФ. Це лише підтверджує факт контрабанди зброї до Російської Федерації», – додав народний депутат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: