Насіров має незадекларовану квартиру в Лондоні – Лікарчук

Читать на русском
Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров має квартиру в Лондоні, що не внесена до його декларації про доходи.

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров має квартиру в Лондоні, що не внесена до його декларації про доходи.

Про це повідомив колишній заступник Насірова з питань митної справи Костянтин Лікарчук, пише «Слово і Діло» з посиланням на сторінку екс-чиновника в Facebook.

Відповідну виписку з реєстру нерухомості Лікарчук супроводив коментарем: «Мене зараз часто запитують, чи збираюсь я подавати на Насірова позов до суду про захист честі та гідності за безпідставні звинувачення в корупції. Відповім: я думаю про це і, можливо, подам такий позов за місцем проживання Насірова в Лондоні (квартира 5, 3 Лаймхарбор [Flat 5, 3 Limeharbour], Лондон, Е14 9LS)».

Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров має квартиру в Лондоні, що не внесена до його декларації про доходи.

При цьому Лікарчук наголосив, що дана нерухомість Насірова не внесена до його декларації про доходи.

«До речі, квартира не внесена до декларації Насірова, в результаті чого на підставі частини 8 статті 3 Закону України «Про очищення влади» Насіров підпадає під люстрацію і не може протягом 10 років обіймати посади в державних органах», – додав екс-чиновник.

Нагадаємо, скандал у Державній фіскальній службі розгорівся після звільнення Лікарчука з посади заступника голови з питань митної справи. Насіров свого колишнього підопічного звинуватив у корупції, а той в свою чергу заявив, що у службі працюють кадри, котрі мали бути звільнені відповідно до закону про люстрацію. Зокрема, йшлося про керівника Київської регіональної митниці Геннадія Романенка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: