Порошенко хоче врегулювати операції з електронними грошима

Читать на русском
Група нардепів України від фракції «БПП» пропонує Верховній Раді розглянути законопроект про оподаткування операцій з електронними грошима.
Фото: УНІАН

Декілька народних депутатів України від фракції «Блоку Петра Порошенка», включаючи Олексія Порошенка, пропонують Верховній Раді розглянути їхній законопроект про оподаткування операцій з електронними грошима.

Про це повідомляє офіційний сайт «БПП», передає «Слово і Діло».

За словами Олексія Порошенка, основною метою законопроекту є закріплення на законодавчому рівні чіткого порядку оподаткування операцій з електронними грошима, а також закріплення права за суб'єктами господарювання приймати оплату електронними грошима за товари та послуги, які вони надають.

«Основним завданням нашого законопроекту є встановлення чітких правових вимог і механізмів здійснення оподаткування операцій з електронними грошима, що дасть можливість гарантувати законність, прозорість і визначеність підходу до оподаткування таких операцій», – заявив Порошенко.

За словами нардепа, ухвалення цього законопроекту призведе до збільшення привабливості використання електронних грошей, що посприяє швидкому розвитку ринку цих грошей і виведенню з тіні значної кількості платежів в Інтернет, а разом з цим і збільшить надходження до Державного бюджету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: