За час роботи Гранатурова Миколаїв забудували кіосками та витратили мільйони на ремонт дворів – експерт

Читать на русском
Юрій Гранатуров

Юрій Гранатуров не є самостійною фігурою й сильно залежить від певних груп впливу, що дуже негативно позначається на самому місті.

Про це в коментарі в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» журналістам «Слова і Діла» розповів керівник Миколаївської обласної організації «Комітет виборців України» Олександр Ухмановський.

За його словами, Гранатуров являє собою класичний образ досить ефективного орговика на посаді заступника, але не повноцінного керівника.

Юрій ГранатуровСпівголова політичної партії "Наш край"
Гранатуров планує купити автобуси великої місткостіСказано 24 квітня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Гранатуров дійсно прагне виконати свої декларації, а люди говорять про те, що він суворо вимагає від підлеглих виконання обіцяних робіт. При цьому, ефективність рішень низька, а самі рішення мають несистемний характер», – розповідає експерт

Як приклад Ухмановський наводить досить важливе для міста рішення задачі випуску на міські маршрути автобусів великої місткості та відкриття центру із роботи з бездомними тваринами.

«І те, й інше було зроблено в обіцяні терміни. Але вже буквально за місяць автобуси знову пішли з маршрутів, а центр працює абияк і не досягає заявлених завдань щодо вирішення проблеми бездомних собак», – аргументує експерт.

При цьому місто, за словами представника КВУ, заставляється різними малими архітектурними формами для торгівлі, іменованими в народі «будками», законність установки яких досить сумнівна.

Юрій Гранатуров та його здобутки: обіцянки миколаївського мера в цифрах«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок міського голови Миколаєва Юрія Гранатурова в рамках проекту «ОБРАНІ».

Однак, як зазначає експерт, сьогодні можна констатувати, що за нинішньої розстановки сил шанси на перемогу чинного мера високі до рівня безальтернативності.

«Домовившись кілька місяців тому з Гройсманом, Гранатуров увійшов до лав партії «Наш край». Як досвідчений фахівець у сфері місцевого самоврядування Юрій Ісайович успішно притримав бюджетні гроші й тепер починає активно витрачати на місто те, що мало рівномірно розподілятись впродовж всього року. Місцеві ЗМІ вже активно обговорюють організовані Гранатуровим капітальні ремонти дворів вартістю по 3 млн грн», – констатує експерт.

Юрій ГранатуровСпівголова політичної партії "Наш край"
Гранатуров пообіцяв прибрати всі кіоски "Позвоните" з вулиці РадянськоїСказано 2 квітня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала 94 обіцянки чиновника, більшість з яких перебувають в процесі виконання (54). Лише в 26 випадках політик дотримав слова, а 14 його обіцянок так і залишаються не виконаними.

Нагадаємо, самостійно стежити за перебігом подій та дізнаватись про попередні результати місцевої виборчої кампанії можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: