Теплі взаємини з Гройсманом допоможуть меру Миколаєва перемогти на виборах – активіст

Читать на русском
Юрій Гранатуров

Відсутність монолістності у владі на Миколаївщині може стати причиною дроблення електорату великою кількістю кандидатів і навіть силових конфліктів із застосуванням зброї.

Таку думку в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» висловив голова громадської організації «Центр антикорупційних розслідувань» Денис Барашковський, інформує «Слово і Діло».

На його думку, безперечним лідером майбутніх мерських перегонів на сьогодні, звичайно ж, є чинний міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров, хоча нарощування медійної активності іншими політичними фігурами (Дятлов, Сенкевич, Ільюк) свідчить про те, що і його опоненти не збираються сидіти склавши руки.

«Юрій Ісайович – досвідчений у плані підготовки до виборчого процесу функціонер. Він працював на перемогу попереднього міського голови, а тому знає механізми і має важелі впливу для того, щоб такий же позитивний результат виборів отримати й на свою користь. Для прикладу, уже зараз відомо, що напередодні виборів на лінії у місто вийдуть 40 закуплених закордоном тролейбусів, два з яких уже курсують містом, що дозволить Гранатурову використати цей привід для власного позитивного позиціонування, а також підтвердження іміджу господарника та мера, що дбає про проблеми громади», – розповідає активіст.

Юрій ГранатуровСпівголова політичної партії "Наш край"

Щодо нової політичної сили «Наш край», у презентації якої нещодавно брав участь мер Миколаєва, то, на думку Барашковського, це є результатом його хороших відносин з екс-мером Вінниці, а нині головою ВРУ Володимиром Гройсманом.

«Наш край» – це політичний проект, який негласно має відношення й підтримується чинним спікером. А теплі взаємини Гранатурова з Гройсманом ще з часів мерства останнього, вочевидь, дозволили міському голові Миколаєва заручитися особистою підтримкою голови ВРУ, що теж не пройде непомітно в ході майбутніх виборів», – підсумував Барашковський.

Дізнаватися першим про результати голосування в ході майбутньої місцевої виборчої кампанії 2015 року можна за допомогою нового онлайн-спецпроекту від системи народного контролю «Слово і Діло» – «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: