Кернес проклав дорогу до будинку нардепа за 14 мільйонів – волонтер

Читать на русском
Геннадій Кернес

Підсумки роботи Геннадія Кернеса в Харкові – це набір сумбурних несистемних змін, які важко пов'язувати з його обіцянками, але легко співставити з мерськими обов'язками та можливостями.

Таку думку в коментарі в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» висловив журналістам «Слова і Діла»харківський доброволець, старший розвідник взводу тзрс орр 92 ОМБр Леонід Маслов.

«Наприклад, взяти кредит у російського банку під заставу майна метрополітену і цей кредит не повернути – це результат роботи Кернеса. Замість реконструкції 20 кілометрів доріг виділити 14 мільйонів гривень на благоустрій вулиці до будинку Фельдмана довжиною в три кілометри – це результат роботи Геннадія Адольфовича. Прапор Росії над облрадою – це також його робота, як і «Оплот», який мало не в повному складі зараз воює за ДНР, а раніше бив простих людей у Харкові та Києві», – аргументує свою позицію Маслов.

За словами волонтера, серед інших невиконаних обіцянок Кернеса слід також згадати його обіцянку «відірвати руки й ноги тим, хто робитиме замах на Ілліча в центрі міста», а потім ще і про його відновлення. Те ж саме стосується обіцянки про будівництво станцій метро, яскравим прикладом невдалості якої може служити те, що обіцяна ще з 2012 року станція «Проспект Перемоги» досі не завершена.

Нагадаємо, за результатами моніторингу системи народного контролю «Слово і Діло», рейтинг безвідповідальності харківського міського голови – один із найвищих серед інших мерів обласних центрів України.

Загалом, за період своєї роботи, крім вищезгаданих обіцянок Геннадія Адольфовича, йому не вдалося реалізувати більше 60 власних декларацій і зобов'язань перед виборцями. Серед них такі масштабні невиконані обіцянки, як створення муніципального телебачення, відновлення 4 пам'ятників загиблим воїнам-визволителям, реконструкція Павлівської площі та площі ім. Ірини Бугримової та інші.

Відзначимо також, що система народного контролю «Слово і Діло» підготувала онлайн-спецпроект «ОБРАНІ», за допомогою якого тепер кожен може самостійно стежити за всіма подіями та попередніми результатами місцевої виборчої кампанії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: