ДФС перевірить, чи не платить Пивоварський працівникам зарплату в конвертах

Читать на русском
У Міністерстві інфраструктури проведуть перевірку у зв'язку з інформацією про видачу співробітникам зарплати в конвертах.

У Міністерстві інфраструктури проведуть перевірку у зв'язку з інформацією про видачу співробітникам зарплати в конвертах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Як повідомив глава Державної фіскальної служби Роман Насіров, він отримав інформацію про те, що в Мінінфраструктури, яке очолює Андрій Пивоварський, працівникам видають зарплату в конвертах.

«Не буду говорити про те, що чую про це вперше. Я думаю, що це важлива інформація. Нам потрібно її перевірити. Якщо ми виявимо такі факти, то це буде частково наше питання, частково – інших правоохоронних органів», – заявив Насіров.

За словами глави ДФС, якщо ця інформація підтвердиться, то керівництво Мінінфраструктури буде покаране, адже «заробітна плата або доплата в конверті – це злочин». Також Насіров пообіцяв розібратися, як видача зарплат в конвертах може відбуватися на державних підприємствах.

Нагадаємо, що вчора була опублікована інформація про зарплати всіх міністрів України. Заробітна плата більшості українських міністрів не перевищує 6109 грн, у той час як міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який одержує ряд надбавок, має заробітну плату трохи менше 14 тис. грн. Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у червні отримав 6681,4 грн, 4980 грн з яких складає посадовий оклад і 1704,4 грн – заробітна плата за час відрядження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: