У ході контратаки українські бійці захопили частину території бойовиків

Читать на русском
Українські військові в ході контратаки захопили ключові висоти біля Старогнатівки, які раніше контролювалися незаконними збройними формуваннями.

Українські військові в ході контратаки захопили ключові висоти біля Старогнатівки, які раніше контролювалися незаконними збройними формуваннями.

Про це повідомили в Міноборони України, передає «Слово і Діло».

У Міністерстві розповіли, що сьогодні вночі після проведення масованої артилерійської підготовки угруповання бойовиків чисельністю до батальйонної тактичної групи за підтримки 10 танків, 10 бойових машин піхоти та іншої техніки перейшло в наступ на опорний пункт 72-ї окремої механізованої бригади в районі населеного пункту Старогнатівка.

Терористи погрожують «стерти з лиця землі» АвдіївкуБойовики самопроголошеної «ДНР» заявили, що можуть знищити весь населений пункт Авдіївка Донецької області разом з коксохімзаводом.

Міністр оборони Степан Полторак і начальник Генштабу Віктор Муженко негайно доповіли про це Президенту України і повідомили представникам ОБСЄ, після чого було прийнято рішення вивести українську артилерію на визначені рубежі.

«Завдяки проведеним заходам, рішучим і професійним діям військовослужбовців 72-ї окремої механізованої бригади противник був зупинений і відкинутий на 2-3 кілометри. Наші підрозділи захопили ключові висоти, які до цього контролювалися терористичними угрупованнями», – зазначили в Міноборони, додавши, що противнику було завдано значної шкоди як по живій силі, так і по техніці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: