Російські спецслужби готують теракти на Донбасі – РНБО

Читать на русском
На Донбасі спецслужби РФ здійснюють підбір об'єктів масового скупчення людей і відпрацьовують сценарії організації терактів.

На окупованій території спецслужби РФ здійснюють підбір об'єктів масового скупчення людей: дитячі садки, навчальні заклади, житлові будинки, об'єкти інфраструктури і т.д., і відпрацьовують сценарії організації терактів.

Про це заявив секретар Ради національної оборони і безпеки України Олександр Турчинов, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу РНБО.

За його словами, під час терактів ставиться завдання довести кількість жертв серед мирного населення «до кількості, порівнянної з кількістю загиблих в результаті трагедії рейсу МН17».

Турчинов: і Крим повернемо, і 100 мільярдів у Росії відсудимоСекретар національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що Україна ніколи не визнає півострів Крим частиною Росії.

Турчинов також зазначив, що злочинні провокації плануються Москвою, щоб звинуватити керівництво України в злочинах проти людяності «та ініціювати на міжнародному рівні питання про притягнення української влади до відповідальності».

«Цей кривавий злочин планують організувати під виглядом ударів українських Збройних сил у відповідь на численні провокації», – пояснив він.

Як відомо, сьогодні вночі ситуація в зоні бойових дій на Донбасі істотно загострилася. Сотні бойовиків за підтримки 10 танків, 10 бойових машин піхоти та іншої техніки перейшли в наступ, але були відбиті силами АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: