Борис Філатов піде в мери Дніпропетровська – Корбан

Читать на русском
Народний депутат Борис Філатов балотуватиметься в мери Дніпропетровська від новоствореної партії «Укроп». Про це розповів колишній віце-губернатор Дніпропетровської області Геннадій Корбан.

Народний депутат Борис Філатов балотуватиметься в мери Дніпропетровська від новоствореної партії «Укроп».

Про це в інтерв'ю «РБК-Україна» розповів колишній віце-губернатор Дніпропетровської області, людина з найближчого оточення Коломойського – Геннадій Корбан, передає «Слово і Діло».

За його словами, команду Коломойського в Дніпропетровську підтримують 56% жителів, при тому, що прийнятний результат на виборах міськради та облради становить 50%.

На виборах же в Києві партія «Укроп» планує робити ставку на нинішнього нардепа від «Батьківщини» Ігоря Луценка. Так Геннадій Корбан прокоментував припущення, що його партія буде просувати в Київраду депутата Борислава Березу.

«Ми йому дуже симпатизуємо. Але я вважаю, що оптимальна людина, яка буде вести команду до Київради – Ігор Луценко. Що стосується Берези, то якщо він звернеться за допомогою, у нас знайдуться сили для його підтримки», – заявив політик.

Крім того, Геннадій Корбан розраховує на високий результат своєї політичної сили в західних областях України.

«У нас там багато симпатиків. Тому робимо ставку на Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ. У нас там буде багато яскравих представників. Ще спробуємо свої сили в Луцьку», – повідомив Корбан.

Крім того, Геннадій Корбан спростував чутки про те, що Ігорю Коломойському під час його візиту в США пропонували продати «ПриватБанк». Також він підтвердив інформацію про те, що зараз між Ігорем Коломойським і Сергієм Льовочкіним немає конфронтації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: