Депутати заговорили про створення нової коаліції

Читать на русском
Позафракційний народний депутат Андрій Денисенко закликав колег до створення нової більшості у Верховній Раді.

Позафракційний народний депутат Андрій Денисенко закликав колег до створення нової більшості у Верховній Раді.

«Прийшов час творення нової Народної Ради з числа нардепів-патріотів, а на її основі – і нової коаліції», – написав у себе на сторінці в Facebook Денисенко, інформує «Слово і Діло».

Нардеп вважає, що повернути країну на шлях змін, «яким вона йшла через Майдан», можна лише шляхом широкого об'єднання всіх налаштованих на зміну системи політичних сил.

«І якщо ми не хочемо гнати коней на третій Майдан, єдине місце, де таке об'єднання можливе – це парламент. А сама Верховна Рада – єдиний легітимний орган держави, здатний зупинити антимайданну реакцію, узурпацію влади і побудову нового авторитарного режиму», – заявив Денисенко.

Партія «Укроп»: хто ці люди?Серед можливих членів партії «Укроп» – нардепи Борис Філатов, Володимир Парасюк, Дмитро Ярош, Борислав Береза ​​та соратник Коломойського Геннадій Корбан. Ми пройшлися по рейтингу відповідальності кожного, щоб зрозуміти, що являтиме собою ця партія.

Щоправда, хто саме хоче узурпувати владу і ввести авторитарний режим нардеп не уточнив, хоча й очевидно, що він мав на увазі саме Президента Петра Порошенка.

Політик також побоюється, що восени «Блок Петра Порошенка» може об’єднатися з «Опоблоком», почавши «масові репресії проти всіх, хто творив революцію і прагне справжніх, а не імітаційних змін».

Мабуть варто зазначити, що Денисенко – член команди олігарха Ігоря Коломойського, з подачі якого в Україні з’явилась політична партія «Укроп». Тому, скоріш за все, у складі анонсованої Денисенком «нової Народної Ради з числа нардепів-патріотів» будуть все ті ж знайомі обличчя дніпропетровської команди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: