Призовників третьої хвилі мобілізації відпустять додому на кілька місяців пізніше

Читать на русском
Солдат, що були мобілізовані до Збройних сил України протягом 3-ї хвилі мобілізації, відпустять на ротацію у вересні-жовтні цього року.

Генеральний штаб Збройних сил України продовжив строк служби для військовослужбовців, що були призвані під час 3-ї хвилі мобілізації до вересня-жовтня 2015 року.

Разом з тим, відповідно до попередніх планів демобілізації, вони мали відправитися додому уже в липні-вересні, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Зокрема, у дорученні Генштабу оперативному командуванню «Захід», йдеться про те, що з військовослужбовців, призваних у ході третьої черги часткової мобілізації, по 10% мають бути направлені на ротацію з 1 по 10, з 11 по 20 вересня, по 20% – з 21 по 30 вересня, з 1 по 10, з 11 по 20 та 21 по 31 жовтня.

Додамо, що демобілізація військових третьої хвилі часткової мобілізації, відповідно до указу Президента від 21 липня 2014 року, мала би відбутися протягом липня-вересня цього року.

Нагадаємо також, що, як зазначили в Генштабі ЗСУ, найбільш затребуваними спеціальностями шостої хвилі мобілізації, що триває на цей момент, є танкісти, артилеристи, розвідники, зв'язківці, сапери, водії та водії-механіки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: